Презентація ергономічної продукції, яка піклується про Ваше здоров'я!

Презентація ергономічної продукції, яка піклується про Ваше здоров'я!

19 листопада на території Фабрики меблів «SILF» пройшла презентація товарів, які піклуються про Вас і Ваше здоров'я.

   Перша частина заходу була приурочена нашим партнерам - компанії «Матролюкс». Вони познайомили гостей з новинками у світі матраців, розповіли переваги кожної колекції і їх відмінності між собою. Гості вечора охоче цікавилися властивостями товару, їх наповненням, задавали питання представникам фірми.

   Наступною і основною частиною вечора була довгоочікувана презентація ергономічного простору Espace. Основна ідея полягає в створенні такого робочого місця, яке може підлаштовувалася під особисті анатомічні параметри людини, було б безпечним і комфортним.

   У нашому салоні представлені ергономічні японські крісла (КРІСЛО OKAMURA CONTESSA, КРІСЛО NEFIL LUXURY MESH, КРІСЛО SAMURAI і т.д.), столи з електричним регулюванням висоти (стіл з регульованою висотою DUAL MOTOR зі стільницею з натурального дерева, стіл з регульованою висотою CONSET 501 -15-7S і т.д.), фінські ергономічні стільці -сідла SALLI і багато аксесуарів (вертикальні миші від шведської компанії Pencliс, фінські ергономічні підлокітники для підтримки ліктя компанії Ergorest, підставки під ноги, підставки для моніторів і планшетів від компанії DESQ з Нідерландів і багато іншого).

  

 

 

Завершальним пунктом нашого заходу був невеликий фуршет організований для всіх гостей, які змогли поспілкуватися в невимушеній обстановці з представниками фірми «Матролюкс» і компанії «Сільф», задати додаткові питання і домовитися про майбутню спільну роботу.

І завжди пам'ятайте! Профілактика захворювань завжди обходиться дешевше, ніж лікування самого захворювання!

Порівняння товарів (0)