Конкурс дизайнерів на найкращий дизайнерський проект 2017 року

Конкурс дизайнерів на найкращий дизайнерський проект 2017 року

Компанія «Сільф» провела внутрішній конкурс на кращий дизайнерський проект 2017 року. Він спрямований на розвиток дизайну як процесу створення корисних і функціональних продуктів, покликаних зробити життя людини комфортніше і простіше.

Участь в даному заході взяли 4 молодих і перспективних дизайнера, які представили по кілька особистих проектов.Конкурсні роботи оцінювалися за 4 критеріями:

- сучасність та інноваційність

- якість оформлення проекту

- індивідуальність і креативність

- ідеальне втілення загального інтер'єрного рішення

Незалежне журі конкурсу оцінювало роботи за шкалою від 0 (незадовільно) до 10 (відмінно). Кожен проект мав свій унікальний код і ніхто не знав хто його автор. Тому ми гарантували учасникам об'єктивність.

Підведення результатів показало єдину колективну оцінку, за результатами якої переміг проект Прачек Марини - 8-метровий шафа-купе в перловому кольорі з ручною роботою на дзеркалах. У ньому використовується розсувна система Fidel з багетами, яка спеціально розроблена для шаф в стилі модерн і класик. На дверях зображена декоративна решітка в срібному кольорі, яка відмінно поєднується з сріблястою патиною по всьому нижньому цоколю. Просторість, місткість і надзвичайно красивий дизайн - ті критерії, що характеризують цей проект. У нього неможливо не закохатися!

Кожен конкурс передбачає винагороду, в нашому випадку це грошовий приз відразу для 1, 2 і 3 місця, що б мотивувати своїх співробітників на подальший розвиток і генерування все нових і оригінальних ідей.

  

 

(Фото проекту переможця конкурсу)

Ми вітаємо переможця та дякуємо всім за участь!

Порівняння товарів (0)