ТЕСТ ДРАЙВ КРІСЛА

ТЕСТ ДРАЙВ КРІСЛА

Друзі, тепер в Полтаві можна замовити доставку виставкового крісла на тест-драйв. Або, звісно, як і раніше - забрати його із шоурума самостійно. Доставки та збірки нових крісел в нас безкоштовні.

  Можна багато писати про переваги і характеристики крісел але рецензії, відгуки, відео і фото не дадуть вам реального уявлення про зручність. Крісло - це річ, котру потрібно міряти. Ваші параметри, ваш стиль роботи і посадки - особливі. А отже не підлягають під чужі уявлення. Приїжджайте, підберемо вам найкраще персональне рішення! (наша адреса м.Полтава, вул.Серьогіна, 10)

ЯК ДОВГО ОЧІКУВАТИ КРІСЛО НА ТЕСТ ДРАЙВ?

  Оскільки в пріорітеті наших доставок - оплачені замовлення, тести ми розвозимо по-можливості. Іноді встигаємо протягом 2-3 днів, рідко - чекати доводиться і два тижні. Тому просимо всіх, хто хоче отримати крісло на пробу оперативно - забирати його із залу самостійно. 

  Ми рекламуємо і продаємо хороші крісла. Але скільки б оглядів, описів, відгуків ви не прочитали - це все не важливо, поки ви не приїдете і не сядете в нього. 
Зазвичай ми працюємо так - з шоурума крісло забирають під заставу повної вартості. Якщо воно підійшло - ви залишаєте його собі. Якщо не підійшло - крісло нам повертають і або забирають заставу, або тестують іншу модель.
 Вибрати по картинці або чужим відчуттям комфорту складно, потрібно тестувати. Ось ми і вирішили надати таку можливість для вас.

ЯК ВИБРАТИ КОМ'ЮТЕРНЕ КРІСЛО ДЛЯ ТЕСТ-ДРАЙВУ


  Можна використовувати наш досвід підбору крісел. Ми знаємо, на який зріст і ширину плечей розраховані спинки крісел, яке крісло частіше вибирають для підтримки попереку дівчини, а яке - чоловіки. Ви розкажете нам більше про себе, про стилі роботи і про те, скільки часу зазвичай проводите сидячи. А ми зменшимо варіанти до декількох моделей в рамках бажаного бюджету. Для цього зателефонуйте нам або залиште заявку на консультацію в онлайн-формі на сайті.

Товари які беруть участь у ТЕСТ ДРАЙВІ.

Порівняння товарів (0)