Нова новорічна колекція сувенірів виробництва Carmani (Польща).

Нова новорічна колекція сувенірів виробництва Carmani (Польща).

Напередодні Новорічних свят салон "Студія Меблів" представляє нову колекцію сувенірів виробництва - Carmani (Польща). Вироби Carmani представлені в презентабельній подарунковій упаковці і стануть вишуканим подарунок рідним, друзям, діловим партнерам або колегам.

Carmani - іменитий польський бренд, історія якого починається ще з 19 століття. Його засновником є ​​Престон Кармані, відомий меценат, який славився своєю любов'ю до мистецтва і прогресивними ідеями. Своє бачення мистецтва він прагнув втілити в продукції, виробленої його компанією. Кожен виріб привертає увагу своїм яскравим і вишуканим дизайном, високою якістю і практичністю.

Carmani є частково сімейною компанією. Справу свого батька продовжила його дочка - Ванесса Кармані. Вона зуміла істотно урізноманітнити і розширити асортимент продукції. У виробах почав відображатися колорит і особливості тих країн, в яких Ванесса любила проводити час. Оригінальний політ дизайнерської думки, який в кожній колекції набуває нового вигляду, завжди привертав увагу цінителів прекрасного по всьому світу. До числа новинок можна віднести серію кухлів в стилі ретро, ​​які були представлені зовсім недавно. В кінці 20 століття багата історія бренду зацікавила і компанію Hanipol. Вона викупила частку Carmani і є зараз єдиним власником бренду і його основним акціонером.

Кожна колекція виробів, будь то навіть просто серія кухлів, відрізняється своїм яскравим характером і індивідуальністю. Можна знайти моделі, що відображають різнобічні теми, але завжди пов'язані з культурою і традиціями різних країн. Високу цінність навіть для досвідчених колекціонерів мають кишенькові дзеркала і скляні тарілки, декор яких представлений зображенням чарівних дам, що зійшли з полотен відомих художників.

 

  Більше цікавих сувенірів даної компанії представлено в Салоні за адресою:

 м Полтава, вул. Д.Коряка (Червоноармійська) 5а.

т. (0532) 502-446

моб. 050 305 14 75

моб. 097 212 70 43

Порівняння товарів (0)