Наш новий партнер - Топ Меблі.

Наш новий партнер - Топ Меблі.

   Раді Вам повідомити, що наша компанія уклала нову дилерську угоду з компанією Топ Меблі. Асортимент бренду включає продукцію, визнану в усьому світі не тільки рядовими покупцями, але і експертами меблевої індустрії. Компанія добре відома на вітчизняному ринку і позиціонує себе як провідний постачальник продукції відомих фабрик Америки, Франції, Італії, Китаю, Нідерландів, Сінгапуру, України. Але крім своїх функцій імпортера якісних і стильних модулів виробник Топ Меблі пропонує гарнітури, дизайн яких розроблений спеціально для вітчизняного ринку. Тобто журнальні столи, стільці, спальні за своїм дизайнерсько-стилістичним рішенням адаптовані під потреби і запити вітчизняних споживачів.

Це ще одна цінна співпраця в скарбничці нашої компанії, адже наші партнери - тільки перевірені світові бренди, які мають високий рівень довіри серед споживачів і визнані кращими в своєму сегменті.

Ми кожен день працюємо для Вас і заради Вас, розширюючи свої горизонти і поповнюючи асортимент новою цікавою і високоякісною продукцією. Наша фабрика допоможе вашому унікальному інтер'єру втілитися в реальність.

В рамках дилерської угоди компанія «Сільф» може здійснювати продаж і обслуговування Кухонних меблів і Меблів для спальні в своєму салоні за адресою: Серьогіна 10, м Полтава.

Порівняння товарів (0)