Меблева фабрика «Сільф» стала офіційним дилером компанії Merx в полтавській області.

Меблева фабрика «Сільф» стала офіційним дилером компанії Merx в полтавській області.

«Меблева фабрика« Сільф »», яка представляє повний спектр сировини і матеріалів для виробництва меблів, і сучасна фабрика MERX, яка займається виробництвом меблів для дому, кухонь, меблів для ванних кімнат, офісних меблі, уклали дилерський договір. MERX - це меблева компанія з багаторічним досвідом роботи на вітчизняному та світовому ринках. Їх головна філософія - «безперервний розвиток», що дає можливість постійно оновлювати та вдосконалювати технічну базу і виробничі ресурси.

В рамках дилерського договору компанія «Сільф» стає офіційним дилером компанії MERX і може здійснювати продаж і обслуговування офісних меблів, а саме Кабінети керівника в своєму салоні за адресою: Серьогіна 10, м Полтава.

Це ще одна цінна співпраця в скарбничці нашої компанії, адже наші партнери - тільки перевірені світові бренди, які мають високий рівень довіри серед споживачів і визнані кращими в своєму сегменті.

Ми кожен день працюємо для Вас і заради Вас, розширюючи свої горизонти і поповнюючи асортимент все новою цікавою і високоякісною продукцією. Наша фабрика допоможе вашому унікальному інтер'єру втілитися в реальність.

  

Приходьте і самі особисто переконаєтеся в якості даної продукції!

Ми Вас чекаємо пн-пт: 09:00 - 18:00; сб : 09:00 - 14:00

Порівняння товарів (0)