Компанія NICOLAS порадувала своїми новинками на форумі KIFF!

Компанія NICOLAS порадувала своїми новинками на форумі KIFF!

Продовжуючи тему меблевого форуму, хочемо познайомити Вас з нашим партнером - компанія NICOLAS: «Люди, які люблять людей, свою справу і розвиваються разом зі світовим ринком меблів та інтер'єру».

     Компанія представила нову колекцію в стилі Modern на виставці KIFF, яка відрізнялася сміливими рішення, цікавими поєднаннями і неординарними формами. Асортимент столів і стільців обідньої групи дивує своєю кількістю, а достаток їх колірних рішень і різноманітність матеріалів дає можливість застосувати їх в будь-яких інтер'єрних рішеннях. Столи виконані зі скла, кераміки, штучного каменю і склокераміки, а оббивка стільців представлена ​​в штучній шкірі і текстилі. Колекція MODERN, на нашу думку, була одна з кращих і стильних на майданчику форуму.

     Співпраця з меблевою компанією NICOLAS протягом 4 років, дає нам право говорити, що це надійний партнер і відповідальний постачальник продукції, який зібрав велику команду професіоналів своєї справу. Ми пишаємося результатами цієї успішної спільної роботи.

     Рекомендуємо нашим клієнтам придивитися до даних виробів, адже немає кращого поєднання, ніж стиль і простота в одному місці!

 

 

Порівняння товарів (0)