ЕРГОНОМІЧНІ МЕБЛІ - ЗАПОРУКА ЗДОРОВОГО ЖИТТЯ!

ЕРГОНОМІЧНІ МЕБЛІ - ЗАПОРУКА ЗДОРОВОГО ЖИТТЯ!

  Ні для кого не секрет, що сидячий малорухомий спосіб життя - один з головних причин різних захворювань в XII столітті, включаючи проблеми з серцем, зайвою вагою, хвороб суглобів та інших органів. А скільки коштів Ви витрачаєте для вирішення проблем зі здоров'ям ?! Краще їх попередити!

   Справа в тому, що фізіологія людина не розрахована на постійне сидіння. Зазвичай, найкращий варіант вирішення проблеми - не сидіти більше трьох годин на день. Але ж у багатьох немає такої можливості, особливо при роботі у офісі. Деякі люди, звичайно, намагаються вирішити проблему малорухливого способу життя регулярними походами в спортклуб, але цього мало для нашого організму.

   Активність повинна бути регулярною.

   Всім відомі слова з пісні А. Макаревича: «Не варто прогинатися під мінливий світ - нехай краще він прогнеться під нас ...». Цими словами ми хочемо порекомендувати Вам створити таке робоче місце, яке зможе підлаштовуватися під ваші особисті параметри, і було б безпечним і комфортним.

У цьому нам допоможуть Ергономічні меблі

КРІСЛА І СТІЛЬЦІ-СІДЛА.

   Ергономічні крісла - це модель з запатентованим механізмом від виробника, адаптоване до рухів сидячого. Робоче крісло сприяє природним змінам положення завдяки анатомічній спинці і гнучкій вертикальній опорі, запобігає негативних наслідків малорухливої роботи, тим самим підтримує поперек .

   Ця категорія має значний асортимент в залежності від особистих уподобань, набору функцій регулювання і фінансових можливостей, це і шкіра або інноваційна сітка, гнучкий пластик або хромований суцільнолитий каркас, управління лише на підлокітниках або використання важеля регулювання в нижній частині крісла.

   Хочемо Вам запропонувати 3 найпопулярніші моделі:

   1. КРІСЛО OKAMURA CONTESSA відповідає преміум сегменту з бездоганним дизайном і максимальним комфортом для його власника.

   Особливості цього крісла не можуть не радувати: високий газліфт (людині зі зростом 185 см і вище), амортизуюча сітка, клавіші управління кріслом, і найголовніше - якість матеріалів. Ми бачили крісло керівника, яке змінило 3-х власників. За 8 років механізми працюють як в перший день покупки. Додайте до цього контроль постави, розвинену систему ресайкла крісла і стильний стриманий зовнішній вигляд - що ще потрібно для кращого в світі крісла.

2. КРІСЛО SAMURAI - улюбленець наших клієнтів в середньому ціновому діапазоні завдяки тонкій спинці, хромованій міцній основі і стильному зовнішньому вигляду.

    Особливості даної моделі: висока тонка спинка, підтримка попереку, безліч комбінацій в оббивці окремих деталей крісла, а також хромована надійна база. Саме Полтавські підприємці активно вибирають  цю модель, цьому дивуються навіть самі виробники.

3. КРІСЛО ENJOY - проджект-версія флагманської моделі, воно є найбільш безпроблемним кріслом у світі в даному сегменті - 200-250 $!

   Особливості бюджетної версії: вінілова хрестовина, фанерна підставка, відсутність слайдера сидіння і класичний механізм гойдання з регулюванням його жорсткості - ключові відмінності. Ергономічні властивості залишилися всі ті ж: спинка і підголівник також регулюється по висоті і підтримують правильне положення тіла. Підсумовуючи вище сказане, можна стверджувати , що крісло в десятки разів ефективніше і функциональніше аніж ті, що ми бачили на українському ринку ціною до $ 500.

Ергономічний СТІЛЕЦЬ-СІДЛО SALLI - стілець для здоров'я Вашого хребта, також тренажер для спини, що вміє зміцнювати м'язи без фізичних вправ. Унікальна запатентована модель, сидіння якого складається з двох однакових половинок, що нагадують кінне сідло для верхової їзди.

Даний сегмент ідеально підійде для людей, які більшу частину свого робочого дня проводять сидячи, нахиливши свій корпус вперед. Йдеться про такі професії, як: стоматологи, косметологи, працівники beauty сфери, а також конструкторів і збирачів дрібних деталей, для яких важлива мобільність і доступність.

   Хочемо докладніше Вас познайомити з ергономічними стільцями-сідлами і їх різновидами. Отже:

«JOB» - одна з бюджетних моделей, яка є жорсткішою ніж всі інші. Ідеально підійде для використання в приміщеннях з агресивними середовищами: кабінет лікаря, складальний цех, салон краси і т.д.

«SLIM BASIС» - бюджетна модель, яка розрахована для людей невеликої комплектності, також для дітей та підлітків.

«LIGHT» - вдосконалена модель, яка має регулювання висоти положення сидіння.

«SWAY» - бюджетний аналог Salli Swing, додатковою опцією є механізм гойдання, який дозволяє змінювати нахил корпусу в потрібному напрямку, при цьому робити гімнастичні вправи, що покращують циркуляцію крові і сприяють зміцненню м'язів.

 «TILT» - додаткова опція - функція настроювання кута нахилу положення сидіння вперед-назад. Дана опція дозволяє прийняти зручну позу сидіння з більшим навантаженням на ноги..

«CHIN» - популярна модель нового покоління з ортопедичним сидінням, бюджетний аналог стільця Salli Twin.

«TRIPLEFIT» - бюджетний аналог дорожчої моделі фінського виробництва Multiadjuster. Стілець оснащений 3-ма механізмами регулювання: по висоті, регулювання сидіння по ширині зазору дозволяє зробити точне налаштування відстані між половинками сидіння, а також механізм «Tilt».

«SWAYFIT» - бюджетний аналог однієї з найдорожчих моделей фінського виробництва SwingFit. Стілець оснащений 3-ма механізмами регулювання: по висоті, регулювання сидіння по ширині зазору дозволяє провести тонке налаштування відстані між половинками сидіння індивідуально, а також механізм гойдання «Swing».  Дозволяє робити мікрорухи тазом під час тривалої роботи сидячи. Це значно зміцнює м'язовий корсет хребта і покращує циркуляцію крові і лімфи.

«CARE» - бюджетний варіант топових крісел, в якому змінили покриття сидіння з цільного шматка шкіри на покриття з 4-х шматків шкіри, ретельно зшитих між собою методом «плоский шов» ,замінивши базу пластиковою.

«TWIN» - фінська модель преміум-класу, виготовлена ​​з натуральної шкіри з індивідуальним номером на кожному кріслі. Регулювання висоти і нахилу вперед-назад здійснюється руками на хромованій алюмінієвій базі.

«SWING» - модель спеціально розроблена для чоловіків і людей середньої комплекції. Крісло має унікальний механізм гойдання, який дозволяє змінювати нахил тіла в будь-якому напрямку без окремого важеля регулювання.

«MULTIADJASTER» - стілець-сідло зі зменшеною шириною сидіння на 4 см, що підходить для використання, як жінкам, так і чоловікам. Модель має максимальну кількість індивідуальних регулювань.

«STRONG» - модель з посиленим італійським механізмом, яка відмінно підійде для людей великої комплекції з вагою від 100 до 150 кг.

«FIT» - додаткова можливість регулювання відстані між половинами сидіння.

«EXPERT» - спеціальна розробка компанії для вимог певних професій, таких як хірурги, стоматологи та інші. Дана модель найдорожча з усього асортименту. Стілець-сідло має розтяжку для спини з опорами для ліктьового суглоба і ножну регулювання висоти, що забезпечує максимальний комфорт. Рекомендується для використання в гігієнічних умовах, таких як стоматологічні клініки і операційні. Єдина модель з перерахованих вище, яка може бути укомплектована 3-ма різними сидіннями на Ваш вибір: Twin, Twin + tilt, Multiadjaster.

Компанія Salli Systems є провідним розробником в області здоров'я і запобігання розладів здоров'я. Ми, як дилери, вибираємо ефективний розвиток на шляху до розуміння того, як досягти гарного здоров'я сидячи.

   Широкий асортимент дозволяє кожному клієнту вибирати модель не тільки за фізичними особливостями, а і з урахуванням фінансових можливостей.

Пропонуємо Вам подбати про свою спину, додатково підтягнувши м'язи!

Ергономічні столи.

   Ергономічні столи - динамічна модель столу, яка дозволяє регулювати висоту робочого місця і не засиджуватися в одному положенні. Існує 4 різновиди механізмів регулювання: електрична, механічна, з пневматичним механізмом і конференційний варіант. Розглянемо кожен варіант докладніше і виділимо як можна використовувати ергономічний стіл не тільки на роботі, але і вдома в особистих цілях.

СТОЛИ З електричним регулюванням ВИСОТИ
Дані столи оснащені різними механізмами переважно данського виробництва, які одним натисненням на кнопку змінюють свою висоту на необхідну і комфортну Вам саме зараз. Залежно від габаритів і потреб Вашого робочого місця, виділяють столи версії п'єдестал (на 1-й нозі), 2-х, 3-х ногах і здвоєні столи «face-to-face».

Одноножні столи моделі CONSET 501-19- 7 WALL кріпляться до стіни і можуть бути використані в домашніх умовах як підставка під телевізор, комп'ютерний столик, а в офісі чудово замінить тумбу для офісної техніки або ж послужить відмінним компактним робочим місцем. Інший варіант столу 501-19-7 ставитися вже до мобільної версії, яка може вільно переміщатися по приміщенню і фіксуватися в різних висотних положеннях (починаючи від 66 см, можливість використання як журнального столика, і до 118 см).

Двухножні столи представлені відразу від 4-х виробників: AOKE (Китай), Conset (Данія), Suspa і OfficePlus (Німеччина). Це такий собі стаціонарний, звичний для всіх нас стіл, але з додатковими функціями, які допоможуть бути Вам в русі протягом усього робочого дня.

У нашому магазині за адресою: м Полтава, вул. Серьогіна, 10 представлені такі моделі:

1. СТІЛ з регульованою висотою CONSET 501-15-7S - бюджетна модель з усієї лінійки столів фірми ConSet (Данія) .Завдяки своїй простій конструкції, дуже зручний і надійний у використанні.

2. СТІЛ ТРАНСФОРМЕР з регулюванням по висоті DUAL MOTOR - вдосконалена модель (йде без поперечини) столу, яка йде з клавішею memory в механізмі, що дозволить Вам єдине разово виставити необхідні висоти і в подальшій роботі тільки натиснути необхідну клавішу.

на 3-х ногах можуть кріпитися до стіни, що дозволяє регулювати відстань між опорами в залежності від розмірів бажаної стільниці. Так само є варіант кутового столу СТІЛ з регульованою висотою 501-11, який ідеально підійде для використання не тільки в домашніх умовах, а й в офісі і на виробництві. І родзинка даного типу столів - СТІЛ ДЛЯ РОБОТИ сидячи І стоячи ERGON MASTER ANGLE VERSION 45 ВІД OFFICEPLUS, яка може перетворюватися з прямого робочого столу в кутовий, і назад, що робить її мегамобільной і супердоступной з усіх боків.

 ЗДВОЄНІ СТОЛИ "FACE-TO-FACE" дозволять заощадити площа для розміщення співробітників, при цьому створивши у кожного свій затишний робочий куточок. Такий варіант підійде для робочих капсул з великою кількістю людей, яких необхідно розмістити максимально близько один до одного для ефективності праці, call-центрам з звуковбирними перегодки, що б не заважати один одному, навіть в домашніх умовах при 2-х дітей, столи можуть значно заощадити простір. Висота столів регулюється окремо у кожного столу, що так само зручно як в офісі, при зміні робочого місця, так і вдома - немає необхідності покупки кожні раз нового столу. Здвоєний стіл дозволяє розмістити на стільниці велика кількість техніки і не боятися, що при русі вона може впасти - стіл має дуже жорстку конструкцію.

   2. СТОЛИ з механічним регулюванням ВИСОТИ

Стіл з механічним регулюванням висоти це не тільки зручний винахід, але і хороше вкладення в ваше здоров'я. Такий стіл піднімається і опускається за допомогою простої системи зубчастого редуктора з'єднаний стрижнем з рукояткою. За допомогою ручки, стіл можна відрегулювати до потрібної висоти. Переваги такого механізму в тому, що конструкція проста і ламати в ній нічого. Існують столи на 1-й (підставка під монітор) і 2-х ногах.

Якщо ваш головний критерій вибору «низька ціна», тоді стіл з механічним механізмом ваш варіант.

    3. СТОЛИ З ПНЕВМАТИЧНИМ МЕХАНІЗМОМ

Німецька компанія OfficePlus з 1992 року стала першим виробником столів з регулюванням висоти без електроприводу. Керувати таким столом легко і просто, так як займає близько 3-4 секунд для установки потрібної висоти. Але в кожної моделі даної категорії є чітко прописані розміри стільниць, максимально-допустиме навантаження, відстань між опора, що обов'язково потрібно врахувати при плануванні робочого місця.

   4. СТОЛИ ДЛЯ КОНФЕРЕНЦІЙ

Моделі з модернізованим зовнішнім виглядом і функціоналом спрямовані на підвищення ефективності зустрічей. При роботі стоячи за таким столом, все будуть активно говорити і слухати, крім того, такий режим не дозволить зустрічі затягнутися. Тим самим під час зустрічі / планерки відбувається повна концентрація уваги, що спрямоване на прискорення роботи і економію Вашого дорогоцінного часу.

Увага! Дуже важливо розуміти, що мова вище йшла виключно про каркасні столи. Це означає, що стільницю Ви можете вибрати будь-яку з будь-якого матеріалу і бажаних розмірів.

 В цьому Вам допоможуть наш менеджер - Юрій (050) 737-34-20 та дизайнери Марина і Світлана (050) 304-49-13.

 

Ми щиро сподіваємося, що ця стаття була Вам цікава і корисна. Адже Ергономіка тільки входить в нашу з Вами життя, і розібратися одному буває деколи важко. Будемо раді Вам допомогти в підборі Ергономічної меблів вашої мрії!

 

* Стаття написана на основі дилерської інформації про продукцію компаній Kreslalux, Salli, Ergolife.

Дякую за приділену увагу та хороших Вам покупок!

Порівняння товарів (0)