Стіл мармуровий 8130 Decor Furniture

Під Замовлення
Відгуків: 0
Доставка и оплата

Безкоштовна доставка

Висока якість

Висока якість

Дизайн інтер'єрів

Дизайн інтер'єрів

Власне виробництво

Власне виробництво

Опис і характеристики

   Мармурова класика вже на вашій кухні! Приголомшливо стильний, лаконічний і розкішний мармуровий обідній стіл Decor Furniture - це неймовірна гладкість і приємна прохолода стільниці з натурального каменю з глянцевим шліфуванням.

   Стіл має класичну прямокутну форму, завдяки чому чудово впишеться в будь-яку кухню або вітальню. Чіткий мармуровий візерунок на дзеркально гладкій білосніжній поверхні надає виробу особливої ​​витонченість і шарму.

   Верхній кант оброблений і скошений, що робить його абсолютно безпечним для сімей з маленькими дітьми. Ніякої пористості - особлива обробка каменю дозволяє уникнути механічних пошкоджень, випадковим забарвлення продуктами або здуття стільниці від вологи в процесі експлуатації мармурового столу на кухні.

   Особливої ​​згадки заслуговує масивна підставка з хромованої сталі. Завдяки йому столик з мармуру не хитається, але при цьому легко пересувається з місця на місце. Асиметрія ноги надає столу легкості,

  Відсутність ніжок в класичному їх розумінні дозволяє вільно розмістити за столом до 6 осіб.

   Купити мармуровий стіл можна для кухні, їдальні або вітальні - в будь-якій кімнаті він буде доречний при цьому непомітно трансформуватиме простір навколо себе, роблячи його стильним, сучасним і комфортним.

Виробник:
Китай
Ширина:
1000
Висота:
780
Довжина:
2000
Категория магазина:
Відгуки
Ваша оцінка
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Порівняння товарів (0)