Стіл мобільний з регулюванням висоти і нахилу стільниці, з полицею

Під Замовлення
Ціна:
Відгуків: 0
Доставка и оплата

Безкоштовна доставка

Висока якість

Висока якість

Дизайн інтер'єрів

Дизайн інтер'єрів

Власне виробництво

Власне виробництво

Опис і характеристики

Каркас стола виконаний з труб 25х25х1,2; ϕ.27х1,2 та ϕ.32х1,2 для зростових груп 3-5 або 4-6. Стіл має 4 ноги-опори – дві передні оснащені роликами, за допомогою яких стіл може легко переміщатися по приміщенню. Регулювання стола по висоті здійснюється за допомогою гвинтових стяжок та рухомих, по відношенню одна до одної, деталей каркасу. Рухомі деталі каркасу з’єднані через пластикову втулку.

На каркасі стола встановлений механізм підйому стільниці, що дозволяє їй займати два положення 0⁰ та 8⁰. Стільниця складається з двох частин – рухомої та нерухомої. На нерухомій частині встановлюється «стаканчик» для канцелярських приладь та пюпітр.

Стільниця виконана з ламінованої ДСП товщиною 16 мм, класу емісії Е-1, та личкується крайкою ПВХ товщиною не менше 2 мм.

Рухома частина стільниці, зі сторони учня, має виріз, що сприяє правильному розміщенню учня, та запобігає виникненню сколіозу.

Стіл комплектується полицею, яка монтується під стільницею. У верхній частині каркасу стола кріпиться гачок для портфеля.

Виробник:
Україна
Ширина:
700
Висота:
580-760
Довжина:
600
Категория магазина:
Відгуки
Ваша оцінка
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Порівняння товарів (0)