Сертифікація продукції

Сертифікація продукції

  Сертифікація меблів в Україні на сьогодні не є обов’язковою. Тому деякі підприємства виставляють на продаж неперевірений, а отже, потенційно неякісний та небезпечний товар. Меблева фабрика “Сільф” завжди дбає про свій імідж, та про конкурентноспроможність меблів, тому проводить щорічну сертифікацію своєї продукції.

  Якісні меблі – це не лише гарний зовнішній вигляд, меблева продукція має відповідати критеріям надійності і, головне, критеріям безпеки.

  Є два види безпеки: це фізико-механічна безпека і безпеки виділення шкідливих хімічних речовин у повітря жилих приміщень. Фізико-механічна безпека – це, зокрема, зовнішній вигляд, міцність, деформація корпусу, жорсткість кріплення дверей, довговічність, міцність та зусилля при засуванні ящиків, зусилля при засуванні штанг. Санітарно-хімічні випробування – це визначення формальдегідів та інших шкідливих речовин.

   Наша продукція пройшла сертифікацію на систему екологічного управління ДСТУ ISO 14001: 2015 і систему управління якістю ДСТУ ISO 9001: 2018.

Документи отримані при сертифікації продукції представлені далі:

           

Сравнение товаров (0)