Міжнародний форум KIFF - головна подія в меблевій індустрії України

Міжнародний форум KIFF - головна подія в меблевій індустрії України

12-15 березня в столиці пройшла виставка Kiff 2018, яка об'єднує провідних представників меблевого бізнесу і ми не виняток. Вона була першою і залишається найкращою в Україні, яка об'єднує всі напрямки та стилі меблів, освітлення та інтер'єру. Місце, де іноземні виробники розширюють географію свого бізнесу, а українські підприємці збільшують експорт своєї продукції і укладають взаємовигідну співпрацю. На форумі були представлені експозиції по 3 напрямкам.

«Київ Експо Меблі» представляє широкий спектр меблів і об'єктів інтер'єру для житлових і громадських приміщень. Вона є простором нових віянь в меблевому бізнесі, інноваційних технологій і корисних нових знайомств. Місце, де кожен знайде собі щось унікальне і необхідне.

Офісна частина форуму, де представлена ​​різноманітні офісні меблі, гарнітура для кабінетів, освітлення і різні види покриття. Одним словом - все те, що Вам необхідно для комфортної та продуктивної діяльності на Вашому робочому місці.

Єдиний розділ «Кухня» в Україні, який відповідає всім тенденціям сучасної кухні і рухається в ногу з часом.

Співробітники компанії за 4 дні відвідали різноманітні семінари українських дизайнерів, а також  тренінги та майстер-класи відомих зарубіжних колег, таких як Маттео Бьянкі, Кейс Донкерс, Nicola Ticozzi і інші. Завжди приємно слухати професіоналів своєї справи і переймати їх досвід.

Тепер ми з новими силами і натхненням готові ще більше радувати Вас новими цікавими і неординарними рішеннями.

    

  

Порівняння товарів (0)